Babassu oalje foardielen

Babassu oalje

Nei roazebottelolie of arganoalje tochten wy dat d'r gjin oaljes mear wiene te ûntdekken, dat wy se allegear al wisten. Mar de natuerlike kosmetika-yndustry hâldt ús noait op, dizze kear mei babassu-oalje, in nije oalje dy't in revolúsje belooft foar ús skientme. Dizze oalje hat geweldige eigenskippen dy't it ien fan ús favoriten kinne meitsje.

Wy prate graach mei jo oer alle natuerlike dingen dy't jo op jo hûd kinne brûke en wy hawwe in protte gelegenheden praat oer ferskate natuerlike oaljes, hoewol dit in oare nijichheid is dat in protte minsken al witte. Litte wy sjen fan wêr komt babassu-oalje wei en wat binne de eigenskippen en foardielen dy't it sa spesjaal meitsje.

Wêr komt babassu-oalje wei?

Dizze oalje is ek bekend as Macau kokosnoalje. It komt fan Orbignya Olifera Seed Oil. Is palm is lânseigen yn 'e Amazone en is bekend as babassu, Syn sied wurde brûkt om in tinne oalje te produsearjen, mei in ljochte en licht gielige toan. It befettet laurinsoer, oleic acid, palmitinezuur en myristic acid. De gearstalling is heul tichtby de kokosnottoalje dy't wy sa goed kenne, mar hieltyd mear merken beslute it te brûken foar har eigenskippen.

Natuerlik silikoneffekt

Babassu oaljeigenskippen

Ien fan 'e dingen dy't dizze babassu-oalje hat brûkt yn in protte krêms en shampoos is krekt it effekt dat it efterlit. It hydrerende en fiedend as kokosnottoalje en like natuerlik, mar oars as dit is it folle lichter. As jo ​​ea kokosnoalje hawwe brûkt, sille jo wite dat jo dernei moatte waskje dyn hier goed, sadat d'r gjin gefoel fan swierens is, eat dat bart mei in protte oaljes. By sjampo's is foaral in tekstuer fereaske dy't it hier seidich, mar los lit. Dat wol sizze dat it hydrateert, mar sûnder it te weagjen, wat krekt dizze natuerlike oalje kin dwaan om't it in heule ljochte tekstuer hat dy't oaren misse. Dêrom wurdt it hieltyd mear brûkt yn kosmetika om silikon te foarkommen dy't úteinlik skealik binne foar ús hier.

Babassu oalje foar it gesicht

As jo ​​in T-sône of in wat oaljefet gesicht hawwe, soe it jo net foarkomme om der in oalje op te brûken, om't se ticht binne en úteinlik de poaren ferstoppe of maklik in akne-breakout feroarsaakje. Lykwols de babassu oalje is folle lichter, dêrom brûke se it yn in protte krêms. Hydrateert maklik troch nei de binnenste lagen fan 'e hûd te gean sûnder de poaren te ferstopjen en is dêrom ideaal om sakjen en âlder wurden op in natuerlike manier te bestriden. Dizze oalje kin op it gesicht wurde brûkt en sil it oeren hydratiseare hâlde sûnder swier te wêzen.

Babassu oalje om de hûd te hydratearjen

Hoe kinne jo babassu-oalje brûke

Dizze babassu-oalje kin net allinich brûkt wurde op it hier as it gesicht, mar ek op 'e hûd fan it lichem. It is in oalje dy't hydrateart, mar tagelyk hat fitaminen en anty-oksidanten, wêrmei't wy de hûd folle steviger hâlde kinne. De ljochte tekstuer betsjuttet dat wy net dat kleverige gefoel op 'e hûd hawwe en wy kinne ús letter oanklaaie, eat dat bart mei in protte oare oaljes dy't wy allinich nachts kinne brûke. Dizze oalje, sa ljocht, is goed opnommen, hydrateert droege hûd en helpt de fette hûd hydrateert sûnder mear talg te produsearjen. Mei tank oan al dizze eigenskippen is it in basis wurden foar in protte kosmetyske bedriuwen.


De ynhâld fan it artikel hâldt him oan ús prinsipes fan redaksje etyk, Om in flater te melden klikje hjir.

Wês de earste om kommentaar

Lit jo reaksje efter

Jo e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *

*

*

  1. Ferantwurdlik foar de gegevens: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel fan 'e gegevens: Control SPAM, kommentaarbehear.
  3. Legitimaasje: jo tastimming
  4. Kommunikaasje fan 'e gegevens: De gegevens wurde net oan tredden kommunisearre, útsein troch wetlike ferplichting.
  5. Gegevensopslach: Databank hoste troch Occentus Networks (EU)
  6. Rjochten: Op elk momint kinne jo jo ynformaasje beheine, herstelle en wiskje.