Τι είναι το φουρουλικό οξύ και οι ιδιότητές του

Φερουλικό οξύ

Όλο και περισσότερα συστατικά και ουσίες που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικάΚαι έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στην εύρεση αντιοξειδωτικών που βοηθούν το δέρμα μας να παραμείνει νέο και να φαίνεται καλό για πολύ περισσότερο. Μπορεί να μην έχετε ακούσει ακόμη αυτήν την ουσία, το φουρουλικό οξύ, το οποίο είναι φυτικό και βρίσκεται σε βατόμουρα και ελιές.

Σήμερα πρόκειται να συναντήσουμε ένα λίγο περισσότερο από αυτό το νέο αντιοξειδωτικό που προκαλεί ήδη στους ανθρώπους να μιλούν, επειδή υπάρχουν πολλοί που θέλουν να απολαύσουν τις υπέροχες ιδιότητές του. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι μιλάνε όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα προϊόν και επίσης ποια είναι τα άμεσα οφέλη και οι ιδιότητές του.

Τι είναι το φερουλικό οξύ

Οφέλη φουρουλικού οξέος

Αυτό το οξύ είναι αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που υπάρχει στα βατόμουρα και τις ελιές. Είναι μέρος των υδροξυκινναμικών οξέων που προορίζονται να είναι αντιοξειδωτικά, αποτρέποντας σε μεγάλο βαθμό την κυτταρική γήρανση. Στα φυτά η λειτουργία αυτού του οξέος είναι να δώσει ακαμψία στη δομή έτσι ώστε να μπορεί να αμυνθεί από τη δράση των μικροοργανισμών. Στα καλλυντικά, έχει αποδειχθεί ότι έχει εξαιρετικές ιδιότητες για την πρόληψη της γήρανσης αλλά και για την καταπολέμηση των επιπτώσεων των ακτίνων του ήλιου, γι 'αυτό χρησιμοποιείται ευρέως. Μπορεί να μην έχετε ακούσει αυτό το όνομα στο παρελθόν, αλλά υπάρχει σε πολλά προϊόντα, από αντηλιακό έως απολέπιση ή προϊόντα για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.

Ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό

Αυτό το οξύ είναι αντιοξειδωτικό, έτσι είναι Το κύριο πλεονέκτημα είναι να παρέχουμε στο δέρμα ουσίες να καταπολεμήσουμε τις ελεύθερες ρίζες και να παραμείνουμε νέοι περισσότερο. Δίνει στο δέρμα μια πιο νεανική εμφάνιση, με εξασθενημένες ρυτίδες και με περισσότερη σφριγηλότητα. Αυτό που κάνουν πολλές εταιρείες καλλυντικών είναι να το συνδυάσει με άλλα γνωστά αντιοξειδωτικά για να αυξήσει την επίδρασή του, όπως η βιταμίνη C ή η βιταμίνη Ε. Γνωρίζουμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη κατά της γήρανσης, κάτι που επιτυγχάνεται με αυτόν τον τύπο φυσικών αντιοξειδωτικών.

Ένα προϊόν για τον ήλιο

Οι επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα είναι καταστροφικές, όχι μόνο λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά επειδή κηλίδες και ρυτίδες εμφανίζονται πολύ συχνά εάν κάνουμε ηλιοθεραπεία πολύ. Γι 'αυτό είναι πάντα καλύτερο να προστατεύουμε το δέρμα στο μέγιστο, ενώ το τρέφουμε και το φουρουλικό οξύ είναι ιδανικό για αυτό. Είναι ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιείται περισσότερο σε προϊόντα όπως αντηλιακά, γιατί βοηθάει προστατεύουν το δέρμα από τις επιπτώσεις των ακτίνων UVA. Επιπλέον, καταπολεμά την εμφάνιση των τυπικών ηλιακών κηλίδων στο δέρμα, κάτι που συνήθως συμβαίνει εάν κάνουμε πολύ ηλιοθεραπεία ή δεν προστατεύουμε αρκετά τον εαυτό μας.

Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

Φουρουλικό οξύ χρησιμοποιεί

Αυτό το προϊόν μας βοηθά επίσης δέρμα για να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, κάτι που χάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Από την ηλικία των 30 βλέπουμε πώς το δέρμα δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα και πώς χάνει τη σφριγηλότητα σιγά-σιγά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να αποτρέψουμε ώστε το δέρμα να μην χάσει το κολλαγόνο που το διατηρεί καλό και το φουρουλικό οξύ μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό.

Βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος

Αυτό το συστατικό όχι μόνο αποτρέπει από παράγοντες που γερνούν το δέρμα μας, αλλά και το βοηθά να φαίνεται καλύτερο. Είναι ένα ισχυρή αναγέννηση που μας βοηθά για ουλές ή για τη βελτίωση του δέρματος μετά από ηλιακό έγκαυμα. Δρα στο δέρμα, ενισχύοντας και αναζωογονώντας έτσι ώστε να ανακάμψει καλύτερα από αυτούς τους τύπους προβλημάτων. Χωρίς αμφιβολία, ένα βασικό που πρέπει ήδη να ενσωματώσουμε στην τσάντα ομορφιάς μας.


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Miguel Ángel Gatón
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.