Beneficis de l'oli d'babaçú

Oli de babaçú

Després de l'oli de rosa de mosqueta o de l'oli d'argan pensàvem que ja no hi havia més olis per descobrir, que ja els coneixíem tots. però la indústria de la cosmètica natural no deixa de sorprendre'ns, Aquesta vegada amb l'oli d'babaçú, un nou oli que promet ser tota una revolució per a la nostra bellesa. Aquest oli té magnífiques propietats que poden fer que es converteixi en un dels nostres favorits.

Ens agrada parlar-te de totes les coses naturals que pots utilitzar la pell i hem parlat en moltes ocasions de diferents olis naturals, tot i que aquest és una altra novetat que ja coneix molta gent. Anem a veure de on ve l'oli d'babaçú i quines són les propietats i beneficis que ho fan tan especial.

D'on ve l'oli d'babaçú

Aquest oli també és conegut com a oli de coco de Macau. Ve de la Orbignya Olifera Seed Oil. aquesta palmera és originària de l'Amazones i se li coneix com babaçú. Les seves llavors s'utilitzen per produir un oli poc espès, amb un to clar i poc groguenc. Conté àcid làuric, àcid oleic, àcid palmític i àcid mirístic. La seva composició l'acosta molt a l'oli de coco que tan bé coneixem, però són cada vegada més les marques que decideixen utilitzar-per les seves propietats.

Efecte silicona de forma natural

Propietats de l'oli d'babaçú

Una de les coses que ha fet que aquest oli de babaçú s'utilitzi en moltes cremes i xampús és precisament l'efecte que deixa. És hidratant i nutritiu com l'oli de coco i igual de natural però a diferència d'aquest és molt més lleuger. Si alguna vegada has fet servir l'oli de coco sabràs que després has de rentar teu cabell bé perquè no quedi aquesta sensació de pesadesa, cosa que passa amb molts olis. En els xampús sobretot es requereix una textura que deixi els cabells sedós però solt. És a dir, que hidrati però sense endurir, una cosa que precisament aquest oli natural sí que pot fer perquè té una textura molt lleugera que li falta a uns altres. És per això que s'està utilitzant cada vegada més en cosmètica per evitar les silicones que a la fi són perjudicials per al nostre cabell.

Oli d'babaçú per la cara

Si tens una zona T o la cara una mica gras no se't passaria utilitzar un oli en ell perquè són densos i obstrueixen finalment els porus o fan que tinguis fàcilment un brot d'acne. No obstant això, el oli de babaçú és molt més lleuger, Per aquest motiu el facin servir en moltes cremes. Hidrata fàcilment passant a les capes més internes de la pell sense obstruir els porus i per això és ideal per combatre la flacciditat i l'envelliment d'una forma natural. Aquest oli es pot utilitzar a la cara i el mantindrà amb una bona hidratació durant hores sense resultar pesat.

Oli d'babaçú per hidratar la pell

Com utilitzar l'oli d'babaçú

Aquest oli de babaçú no solament es pot utilitzar en el cabell o en el rostre, sinó també per a la pell de el cos. És un oli que hidrata però alhora compta amb vitamines i antioxidants, El que ens permet mantenir la pell molt més ferma. La seva textura lleugera fa que no tinguem aquesta sensació enganxosa a la pell i ens puguem vestir després, cosa que sí passa amb molts altres olis que només podem utilitzar a la nit. Aquest oli a l'ésser tan lleuger s'absorbeix bé, hidrata la pell seca i ajuda a humectar la pell greix sense produir més sèu. Gràcies a totes aquestes propietats s'ha convertit en tot un bàsic per a moltes firmes de cosmètica.


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa http://secbcaixabank.info/SECB-COVIDXNUMX-DENUNCIA-INSPECCION-PROTOCOLO-.pdf.

Sigues el primer a comentar

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.